Websites & Webshops

Webontwikkeling

Android apps

Android apps

SaaS oplossingen en bedrijfsautomatisering

Bedrijfsautomatisering

YouSite - zelf uw wesite in beheer

YouSite

Uw android applicatie!

Android

Smartphones zijn een onderdeel van ons dagelijks leven. Het is dan ook niet raar dat veel toepassingen en systemen ook ondersteund worden op de smartphones. Android heeft een groot marktaandeel als het gaat om smartphones, waardoor Android een belangrijk platform is om op uit te breiden.

ICT Today kan uw uitbreiding realiseren door een op maat gemaakte Android applicatie realiseren. Het grote voordeel van een Android applicatie is dat de gebruiker een optimale gebruikerservaring heeft. Om deze ook optimaal te houden ontwikkelen we voor Android een zogenoemde ‘native’ applicatie. Dit betekent dat de toepassing op het Android platform wordt gerealiseerd waardoor de vertrouwde Android look-en-feel, snelheid en gebruiksvriendelijkheid gegarandeerd is. Daarnaast is het mogelijk om met een Android applicatie offline te werken in tegenstelling tot een webapplicatie.

Wij maken de Android applicatie met de nieuwste technologieën en zorgen ervoor dat uw toepassing op legio Android-smartphones te installeren is. We besteden veel aandacht aan uw eisen en wensen zodat de nieuwe toepassing volledig aansluit aan uw behoeftes en aangepast is aan de bestaande omgeving en vormgeving.

Werkwijze

...