Over ons

ICT Today is een innovatief en dynamisch bedrijf gericht op online dienstverlening. We zijn gespecialiseerd in het maken van op maat gemaakte en betaalbare applicaties, websites, webshops en android apps. Ook het compleet automatiseren van bedrijven behoort tot onze portefeuille.

Naast het betaalbare maatwerk, bent u voor de meest innovatieve ontwikkelingen op het gebied van automatisering bij ons op het juiste adres. We maken gebruik van de nieuwste technologieën en zorgen ervoor dat we continue in ontwikkeling zijn. Middels het toepassen van de nieuwste technologieën houden we de kwaliteit hoog, is de oplossing modern en aanspreekbaar en zijn onze producten altijd uniek en onderscheidend op de markt.

Wat klanten zeggen

Miranda Janssen

Heras B.V.

Automatisering voor het beheer van gevaarlijke stoffen

John Vermeer

Brabantse Milieufederatie

Op maat gemaakt CRM systeem voor milieufederaties

Koos Bodmann

Voordeligvliegveldvervoer

Implementatie van online taxi-reserveringssysteem

Henk Persoons

Ideaa

Administratief klantendisplay met inzicht in documenten

“Software fits your needs, not the other way”

Software fits your needs, not the other way

Ons slogen "Software fits your needs, not the other way" omschrijft met weinig woorden wat één van onze kernwaarden zijn. Namelijk dat software aan moet sluiten bij de eindgebruiker met bijbehorende processen en niet andersom. Zo is de kracht van software juist dat het een ondersteunende functie biedt voor de eindgebruikers en niet een last wordt.

De klant staat bij ons centraal, wat betekent dat zorgvuldig en met veel aandacht naar uw eisen en wensen wordt geluisterd en gekeken. De uitgebreide service en betrokkenheid die u van ons mag verwachten zullen de basis vormen voor de functionele en technische oplossing die naadloos aansluit bij uw ideeën en problemen.

We zijn ervan overtuigd dat elk bedrijf anders is en dat de bedrijfscultuur centraal moet staan bij onze dienstverlening. In de praktijk blijkt vaak dat ICT projecten juist succesvol zijn als maatwerk wordt geboden, zodat de implementatie en het succes optimaal is. Om deze reden zijn onze diensten altijd maatwerk. Of het nou gaat om een nieuwe website of het ontwikkelen en implementeren van CRM pakket, onze producten worden ontwikkeld op basis van uw behoeften.